Teatro infantil y juvenil-nuevos textos

teatro-inf

Podeis disponer gratuitamente de dos nuevos textos tanto en catalán como en castellano.

Se trata de la «Doncella sabia» – «Donzella sàvia».

y «Sopa de piedra» – «Sopa de pedra»

Las  obras están ambientadas en la edad media, donde prevalece el ingenio de los protagonistas, y  en las dos aparecen reyes, nobles, campesinos, titireteros, juglares, soldados, en fin bastante gente como para dar trabajo a toda una aula escolar.

En principio podeis pedírmelas de la forma habitual,  en comentarios o mejor en CONTACTOS, y os las mandaré via email (procurar anotarlo correctamente).

Cuando pueda o sepa colgaré los textos en el blog para que los descargueis directamente, pero primero tengo que aprender la forma.

49 comentarios en “Teatro infantil y juvenil-nuevos textos

 1. Hola, me encantaria que me enviases alguna obra de teatro para niños y niñas de sexto de primària, tendria que ser senzilla ya que se la tienen que representar a alumnos de primero y segundo. Estaria bien poder ver las dos obres nuevas en catalan. Te dejo mi correo, muchas gracias!

 2. Hola , sóc monitora de teatre i necessitaria una obra per nens de 11-13 anys. No sé si sopa de pedra, seria adequada. T’agraïria si me la pguessis fer arribar. Per altre banda si tú creus que una altre fóra millor doncs resto a la teva discresió. Gràcies per enviar-les.

 3. Hola, sóc mestre i estic fent teatre amb alumnes de 1r d’ESO. M’aniria bé que em poguessis fer arribar alguna obra. Gràcies.
  Miquel

 4. HOLA, SOC UN AMANT DEL TEATRE, ESTIC FENT UN TALLER DE TEATRE AMB INFANTS DE 6 a 16 anys. m’agradaria poder representar alguna obra divertida per nadal, aixi com uns pastorets diferents als que ja coneixem.
  moltes gràcies .
  júlia

 5. HOLA, SOC UN AMANT DEL TEATRE, ESTIC FENT UN TALLER DE TEATRE AMB INFANTS DE 6 a 16 anys. m’agradaria poder representar alguna obra divertida per nadal, aixi com uns pastorets diferents als que ja coneixem.
  moltes gràcies

 6. Hola, com sempre representarem una obra per Nadal. Ens podries enviar «sopa de pedres». L’altra ja la tenim però no ens encaixa amb el grup. Moltes gràcies.

 7. Hola, sóc mestra i faig un taller de teatre en català. I pel que he vist fa molt bona pinta, m’agradaria molt representar una d’aquestes dues obres. Podries enviar-les el més aviat possible, ho agraïria molt!
  Moltes gràcies i felicitats!

 8. Hola, sóc monitora d’una escola, estic a càrrec del taller de teatre, m’agradaria poder representars aquestes dues obre, en català.
  Moltes gràcies

 9. Hola,sóc mestra i he de preparar un teatre amb els nens per a la festa de fi de trimestre i m’encantaria representar una d’aquestes obres, en català. La veritat és que d’entrada m’interessen les dues. Si me les puguéssis enviar el més aviat possible ho agraïria molt.
  Moltes gràcies.

 10. buenas tarde, mi nombre es carlos y soy profesor, la idea es mostrar a los niños que el teatro tambies es una forma de aprender de nuestro lenguaje, es por este motivo que tenga a bien enviarme las dos nuevas obras, la doncella sabia, y sopa de pedra. muchas gracias

 11. bones, sóc monitora d’un casal, i estic a càrrec del taller de teatre, m’agradaria poder accedir a aquestes dos obres per representar-ne alguna! si m’ho poguessis enviar com més aviat millor, t’ho agraïria molt! moltíssimes Gràcies!

 12. hola deseo que me pueda enviar la obra de teatro Sopa de piedra” – “Sopa de pedra” es para montarla con mis alumnos de colegio de secundaria, muchas gracias de antemano por tu trabajao. atte Geronimo Santa cruz -Bolivia

 13. Hola! Sóc monitor de teatre en un CEIP de Rubí i estic cercant text per grup de 4 alumnes de 5è de primària.
  Si en tens cap o pots ajudar-me …

  Moltes gràcies!!!
  Toni.

 14. Hola!
  Estic molt interessada en rebre les obres en català que tingueu per treballar amb els meus alumnes de primer de primària.
  Moltes gràcies
  Pilar

 15. Hola soc una iaia que tic una colla de netes i fem teatre amb els avis de la residecia, per Nadal hem fet els Pastorets, per Sant Jordi en volem fer una obra de teatre .
  Les netes tenen entre 2 i 11 anys

  Si hem podeu enviar alguna obra estare molt agraida
  Fins aviat
  Conxita
  Telefon 973481533-973480887

 16. Hola, sóc mestra i faig un taller de teatre amb alumnes de 3r i 4t de primària; m’agradaria tenir les dues obres que proposes amb català.
  Si me les pots enviar estaré molt agraida.

  Fins aviat

  Montserrat

 17. Hola, sóc mestra i m’agradaria poder llegir les dues obres disponibles en llengua catalana, si en tens d’altres que puguin servir per infants de 3r de primària endavant!
  Gràcies.

 18. Hola,
  Sóc mestre de 5è de Primària de l’escola La romànica de Sabadell i aquest curs volem fer una taller de teatre. Estava buscant textos d’obres en català i he trobat el teu blog. M’agradaria rebre les teves obres per poder-les fer amb els alumnes. Una abraçada!

 19. Hola!M’agradaria molt que m’enviessis els textos de les teves obres en català. Faig un taller de teatre a la meva escola i m’ajudarà molt! Moltíssimes gràcies!

 20. Hola,
  sóc mestra i aquest curs a l’escola ens volem animar a fer una taller de teatre. Estava buscant textos d’obres en català i he trobat el teu blog. M’agradaria rebre les teves obres per poder-les fer amb els nostres alumnes. Gràcies!

 21. Hola, en l’esplai d’estiu on treballo fem un petit taller de teatre i necessito alguns textos perquè la canalla fagi una representació.

  Gràcies.

 22. Hola, estic fent un curs de valencià per a immigrants i m’agradaria disposar d’algun text de teatre senzill com els que proposes en català per a treballar-los en classe. Moltes gràcies

 23. Estic interessada en disposar de les obres en català que tingueu per treballar amb els meus alumnes.
  Moltes gràcies

 24. hola,que tal?
  es que m’agradaria tenir aquestes dues obres per fer-les a l’estiu.
  en català les dues si es possible..
  esper la seva resposta prest.
  moltes gràcies

 25. hola proponer a los niños de quinto una obra en valencia par final de curso. si puedes facilitar me alguna para ellos te lo agradeceria.

  gracias

  1. Steve, the good people of Denver are one step ahead of you. They are about to vote on Ballot Initiative 300:"Shall the voters for the City and County of Denver adopt an Initiated Ordinance to require the creation of an extraterrestrial affairs commission to help ensure the health, safety, and cultural awareness of Denver residents and visitors in relation to potential encounters or interactions with extraterrestrial intelligent beings or their vehicles, and fund such commission from grants, gifts and donations?" I, for one, welcome our new alien overlords.

 26. Hola, l’escola que va el meu fill aquest any celebra el 30 aniversari i l’AMPA està preparant una festeta. Estem buscant alguna obra en català per a xiquets de 1 a 3 anys, si tens algo que puga ser apta per a ells m’agradaria molt que me l’enviares. Gràcies.

 27. Hola!, sóc mestra d’infantil i estic buscant obres de teatre on apareguen prous personatges, per a poder representar en ells/es. M’agradaria que me les enviares en català. Gràcies.

  1. Great stuff and tutorial. I think I might be able to pull this one off. Unfortunately I don’t think I’ll ever be able to make a remote controlled GW tank with functioning lights, rotating gunners, and a working cannon. But I am looking forward to your tutorial on the capes.

  2. Very admirable post. I just stumbled upon your website and wanted to mention that I’ve truly enjoyed browsing your website posts. In any case I will be subscribing on your rss feed and I am hoping you write once further soon!

  3. Da, hexagoanele de pe harta sunt fixe, iar unele numere sunt deja scrise pe aceasta. Exista si unele numere care se vor pune aleator in anumite conditii, respectand terenul pe care se vor pune. Poti consulta regulamentul in limba romana ca sa vezi cum se aseaza aceastea: .

 28. Hola, sóc mestra d’un grup de xiquets d’infantil, i estic buscant obres de teatre on apareguen prous personatges per a poder representar-les en ells. M’agraaria que m’enviares les obres en català. Moltes gràcies

 29. Hola, sçoc mestra d’una escola d’infantil i primària i porto un taller de teatre amb alumnes de primària. I m’agradaria poder rebre les dues obres e teatre la de la donzella sàvia i la de sopa de pedra, en català, per tal de poder-les representar amb els alumnes. Moltes gràcies;)

 30. Sóc mestra d’una aula d’acollida i cada any fem una obra de teatre per a millorar l’expressió oral.
  Ens agradaria tenir els textos de les obres per a poder treballar-los a la classe.
  Gràcies
  Mercè

 31. hola

  m’agraderia que m’envies aquestes obres de teatre, per tal poer-les tindre en compte a l’hora de triar la que faran els meus alumnes.
  Gràcies

  Salutacions

  Aida

 32. El meu correu és el que t’especifico a dalt. Soc mestre i tinc interés en tenir els textos de teatre per treballar-los amb els nens.

 33. buenas tardes!!!

  Me gustaría disponer de las dos nuevas obras, la doncella sabia, y sopa de pedra ( en catalan), es para un refuerzo escolar de teatro y me han recomendado que hace unas obras muy chulas para las peques.

  gracias
  esperando su respuesta
  mariluz

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *